Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

Chris-Craft Nyheter

   
 

Chris-Craft lanserar under Miami Boat Show nya Chris-Craft Corsair 28 (Se båt nummer 3 som produceras i Stockholm under Juli månad här). Hon har genomgått ett ansiktslyft utöver det vanliga! Nytt på modellen är att den går i Corsair 32ans fotspår och får en större skylight på fördäck, samt ett uppfällbart bord i sittbrunnen i Teak, som enkelt tas upp och ned. I kabinen ser vi att ett handfat placerats och ger komforten att ha tillgång till färskvatten i båten utöver på badbryggan där duschen sitter. I sittbrunnen ser vi även att de gjort det ytterst bekvämt att ligga med kudden som går att vika upp så det bildas en bekväm solsäng. Den har fått en uppdaterad instrumentering och passargerarsätes miljö, sedan finns mer små detaljer av teak som tillkommit.

Tidigare under Fort Lauderdale Boat Show och Cannes Boat Show presenterades Chris-Craft nya Capri 25 och Nya Calypso 26, se nedan.

 
 

 
 

Chris-Craft Capri 25 kommer att visas under Allt för sjön 2016, sedan kommer den finnas tillgänglig i vårt flytande show room under våren och sommaren 2016! Detta blir efterföljaren till Capri 21 som gjorde succé under 2014 och 2015, med den lite mer cabriolet liknande sittbrunnen som är sportförarens dröm gör Capri 25an entré på marknaden. Hon har två uppfällbara bord bakom förarplats och passagerarplats som gör det enkelt att snurra på stolarna för att avnjuta något gott ombord och sitta runt bortet tillsammans med de i soffan. Soldynan över motorrumsluckan är spatiös och elegant, där man bekvämt ligger och solar. Det läckra fördäcket med teak och den raka stäven för oss tillbaka till 50-talets lyx och du kommer att finna massvis med detaljer som gör denna daycruiser vackrast i klassen.

 
 

 
 

Chris-Craft Calypso 26 gör storstilad entré på Dual Console marknaden (bowrider), hon bygger på Chris-Craft's välarbetade Catalina skrov och passar familjens dagsutflykter genom att erbjuda bra med ytor för många passagerare, enkelt att gå i land oavsett om man ska av fram i fören eller bak i aktern eller från sidorna. Calypso 26 är framtagen för att passa alla behov av en dagstur på sjön så som vattenskidlek, transport eller picknick ute på fjärden. Du har möjlighet att beställa Calypso 26 med grill och kylskåp, så de enda du behöver är att fylla upp henne med godsakerna du önskar ta med dig!

 
 


Håll dig uppdaterad på vår hemsida under
"Händer Nu" eller registrera dig här för vårt nyhetsbrev så du inte missar någon detalj, eller kontakt oss så skickar vi dig information direkt.

 
Amerikanska nyheter och pressreleaser


Pressrelaser och nyheter >>