Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

Tiaras modellprogram

 


 

Q 44

Tiara Q 44 är riktig havslyx. Det är Tiara Yacht's senaste Inovation och passar äventyraren som vill ta havet med storm. Utrustad för att åka kusten runt eller varför inte raka spåret över Östersjön utan att slå av på takten, Q44 klarar detta utan bekymmer. Minst lika bra eller till och med bättre än hemmets alla bekvämligheter med rymlig salong och välutrustade pentryn där de finaste gourmetmiddagarna kan tillagas. I sovkabinerna sover du bättre än hemma och i de exklusivt inredda badrummet glömmer du lätt att du är till havs. Utrustad med Volvo Penta- motorerna (Volvo Penta® IPS600 435 hk), elektroniken och styrinstrumenten är givetvis av senaste tekniken och av högsta kvalitet, liksom media- och ljudsystemen. En Q44 vill du aldrig kliva av.

Q 44 >>

 

 

 

Coupe

Tiaras Coupe-serie är en av de senaste innovationerna från Tiara Yacht's, och fylld med det absolut senaste som finns på båtmarknaden. Volvo Penta's IPSII 950 tillsammans med Garmin har utvecklat det senaste inom båt teknologin tillsammans med Tiara. Detta gör det väldigt enkelt att manövrera detta kraftpaket som har en väldigt hög prestanda, oslagbar komfort, enorm kraft och robusthet som inte tidigare skådats och då bygger Tiara som ni vet båtar av absolut världsklass redan.

50 Coupe >>

44 Coupe >>

39 Coupe >>


Flybridge

Tiara 50 Flybridge bygger på den moderna designen och produkt evolutionen Tiara började introducera med deras populära 50 Coupe. Med Volvo Penta's IPSII 950 så når Tiara 50 Flybridge en cruising fart om 28 knop och en tophastighet om närmare 34 knop. 

50 Flybridge >>

 

 

 

 

 

Tiara

Tiaraserien har en stor lyxbåts utstrålning, men är smidig som en liten racerbåt. Storleken, kraften från de dubbla 375 hästars Crusader-motorerna, den teakbaserade badbryggan, de stora sköna sofforna och den infällda grillen i aktern samt den luxuösa ruffen och pentryt, det expansiva badrummet och de smakfullt utvalda detaljerna ombord andas stor lyxjakt. Men bakom ratten känns den som en liten snabb och lätthanterlig motorbåt. Snabb i svängarna. Lätt att förtöja och hantera ensam. Och som kapten är du inte avskuren från det sociala ombord, vilket annars är vanligt på större lyxjakter där cockpit ligger ett trappsteg upp eller på annat sätt är avskärmat. På en Tiara är det nära och öppet mellan kaptensplatsen och passagerplatserna, vilket gör det enkelt att prata och umgås under färden. Samtidigt får du en fullständig 360-graders vy.

Tiara 31 >>

Tiara 36 >>

Tiara 39 >>Open

Öppen, kraftfull och luxuös sammanfattar Tiaras Open-serie. Med öppen cockpit och låga fribord är Tiara Open perfekt för alla typer av vattensporter. Cockpiten erbjuder 360 graders fri sikt och båten svarar snabbt på förarens manövrar. Och det är lätt att komma i och upp ur vattnet från båten. Tiara Open är rymlig med all den komfort som kan behövas för både korta och längre vistelser till havs. De väl tilltagna öppna ytorna gör den också utmärkt för små som stora sociala evenemang på sjön.

4300 Open >>

Convertible

Tiaras Convertible-serie är dedikerad äventyraren som kräver hög prestanda, komfort, kraft och robusthet liksom väl tilltagna, innovativa och lättåtkomliga förvaringsutrymmen. Convertible gör det lätt att vara tuff på sjön.

3900 Convertible >>

4800 Convertible >>