Augustendalsvägen 44
131 52 Nacka Strand
Tel: 08 770 22 00
Fax: 08 770 22 07
E-post:info@vatt.se

Pursuits modellprogram

 

 


 

Sport

Pursuit Sport är den perfekta day-cruisern för familjeutflykten, vattenskidåkningen eller fisketuren. Det robusta skrovet, anpassat för hög fart i krävande sjögång, levererar snabb gång oavsett väder utan att du behöver tumma på komfort och trygghet. Med förlängd hardtop för extra solskydd, väl tilltagna vatten-, bränsle- och förrådsutrymmen, vackra teakdetaljer och extremt sköna säten blir det nästan ”ingen sport” att köra en Pursuit Sport.

Pursuit S408 Sport

Pursuit ST 310 Sport

Pursuit S280 Sport

  

  

Center Console

Center Console är en högkvalitativ day-cruiser speciellt framtagen för den krävande äventyraren som gärna testar gränserna i hårt väder. Med en v-botten på 24 grader och en mycket robust konstruktion erbjuder Center Console toppfarter med stabil gång i piskande utomskärsmiljö.

Pursuit C 280 Center Console

Pursuit C 260 Center Console

Pursuit C 238 Center Console


 

Sport Coupe

Pursuits ständiga jakt efter perfektion i kvalitet, prestanda och komfort har resulterat i en helt ny modellserie inom lyxjaktssortimentet och bildat Pursuit Sport Coupe. För att ge båten optimal kraft-, driv- och bränsleegenskaper, samt för att underlätta underhåll och spara utrymme så utrustas den med dubbla 350 hästars utombordsmotorer från Yamaha (Yamaha 350 hk V8 5.3L). Utåt sett ser det ut som om båten drivs med inombordsmotorer då motorerna döljs med en praktisk, aerodynamisk utformad och ljudisolerad motorlucka.

Pursuit SC 365i Sport Coupe

 

  


 

Offshore

Med en minutiöst noggrann design där varje millimeter utnyttjas optimalt erbjuder Offshore-serien hemmets alla bekvämligheter utan att göra avkall på prestanda och fart. I styrhytten har du 360 graders fri sikt och i det välutrustade pentryt kan de finaste gourmetmiddagarna tillagas. Offshore-båtarna är alla utrustade med mycket kraft och prestanda. Till exempel är OS 345 ett riktigt kraftpaket med dubbla 350 hästars V8-motorer. Yahama F350 är dessutom världens största, starkaste och första V8 fyrtaktsutombordare.

Pursuit OS 385 Offshore

Pursuit OS 355 Offshore

Pursuit OS 325 Offshore 

 

 

 

Dual Console

Dual Console är en så kallad bowrider med sittplatser i den öppna fören. Den är en utmärkt allroundbåt för lek, äventyr och transport som tar dig säkert och snabbt från å till ö med stabil gång och gott om utrymme för passagerare, last och sportutrustning.

Pursuit DC 325 Dual Console

Pursuit DC 295 Dual Console

Pursuit DC 265 Dual Console

Pursuit DC 235 Dual Console